Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Η άποψη σου για το γεύμα της ΖΩΗΣ?

Πως σου φάνηκε το γεύμα της Ζωής?

Σύμφωνα με το επίσημο Site: www.katipsinetai.gr  η Ζωή μαγείρεψε:

Ορεκτικά:
«VIP σαλάτα σολομού & Γαρίδες με άρωμα πιπερόριζας»

Κυρίως Πιάτο:
«Hot φιλέτο μόσχου με πουρέ και πιλάφι»

Επιδόρπιο
«Δε θέλω να το μάθω θέλω να το φάω»

4 σχόλια:

media_blogger

Καλησπέρα!
Το παρακολούθησα ολόκληρο το επεισόδιο εχθές διότι είχε ενδιαφέρον συν τοις άλλοις να δούμε και την αντίδραση των παικτών με τη...Ζωή.Δεν ξέρω αλλά αυτή η γυναίκα φάνηκε αχόνευτη από την αρχή.Αγενέστατη θα έλεγα ειδικά με την Μαρία ενώ με την Φιλίππα δεν το συζητώ.Η αλήθεια είναι οτι προσπαθούσε συνεχώς να ''πικάρει' τους παίκτες.ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της,για κάποιο λόγο.Θα συμφνήσω με το ότι ''οι 3 απο τους 4 παίκτες δεν υπήρχαν για αυτή'' και εστίαζε μόνο στον Δημήτρη,ο οποίος εεε,πως να το κάνουμε,δεν της έδωσε και υψηλή βαθμολογία.Απο την μεριά του φαγητού.Η σαλάτα ήταν όντως νόθα VIP,του δεκάλεπτου θα έλεγα εγώ,ενώ το άψητο κρέας ασχολίαστο(αν και δεν το δοκίμασα!).Για να δούμε τι θα καταφερει ο Δημητρης σήμερα.
Φιλίππα όλα τα λευτά!

Ανώνυμος

Η πιο αχώνευτη είναι η Μαρία! Επιεικώς αχώνευτη και καρακιτς, όπωςορθότατα παρατηρήθηκε και στην εκπομπή! ΟΛΑ μα ΟΛΑ όσα σχετίζονται με αυτήν στερούνται κουλτούρας και το παίζει και διανοούμενη... Απαράδεκτη! Ήμεσα μόνο απο την τηλεόραση, φανταστείτε απο κοντά ... Δε θέλω να το φαντάζομαι, χαράςτο κουράγιο και το στομαχιτων υπολοίπων παιδιών!

Ανώνυμος

Η ΖΩΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΑ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ

ntomata

καλα...εγω τωρα 8α σας ελεγα τι ακιρβως ηθελε η ζωη...αλλα δε βλεπω να δημοσιευεται το μηνυματακι μου..

Για τους λάτρεις του "Κάτι Ψήνεται"   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP